header
FYSI Koulutusinfo syksy 2017 
Kurkista: Fysin syksyn 2017 koulutustarjonta koosteena uunituoreessa koulutusinfossa!
 
FYSI ry järjestää monipuolista ammatillista täydennyskoulutusta ja yrittäjäkoulutusta. Ammatillinen täydennyskoulutus on suunnattu kaikille sekä yksityisellä että julkisella puolella työskenteleville kuntoutuksen ammattilaisille. Yrittäjäkoulutuksessa keskitytään ajankohtaisiin alaa koskeviin teemoihin ja vahvistetaan yrittäjien osaamista. Lataa koulutusinfo TÄSTÄ
 
Fysin järjestämät täydennyskoulutukset on opintopisteytetty

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry ja Suomen Fysioterapeutit ry ovat jäsentensä toivomuksesta siirtyneet täydennyskoulutusten pisteytykseen vuodesta 2014 lähtien (osa vuoden 2014 koulutuksista pisteytetty). Tätä aikaisemmin suoritettuja koulutuksia ei pisteytetä. Lue lisää


 

 

ota yhteytta

 

SY fysi RGB sininen

 

Hae sivuilta

Koulutuskalenteri

HUOM Kun klikkaat koulutuksen nimeä, pääset kunkin koulutuksen omalle sivulle, josta löytyvät mm. koulutuksen ohjelmat, hinnat ja koulutuskohtaiset ilmoittautumislinkit.

Flat View
Vuosinäkymä
Search
Etsi
Lääketieteellinen AKUPUNKTUURIKOULUTUS fysioterapeuteille, moduuli I Lataa iCal-tiedostona
 

AKUPUNKTUURIKOULUTUS VUONNA 2017

Suomen Lääkäreiden Akupunktioyhdistys ry, Suomen Fysioterapeutit ry ja Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry järjestävät vuonna 2017 yhteistyössä Lääketieteellisen akupunktuurikoulutuksen fysioterapeuteille. Syksyn 2017 aikana toteutetaan 3 ensimmäistä moduulia (7 lähiopetuspäivää),minkä päätteeksi on tentti. Tentin läpäisseet saavat väliaikaisen todistuksen (voimassa 3 vuotta) moduulien I-III suorittamisesta ja voivat alkaa ottaa vastaan potilaita omilla työpaikoillaan.

Aika:                                               

I moduuli    11.-12.8.2017 (pe-la) Moduulin I OHJELMA                                                                          
II moduuli  31.8.-1.9.2017 (to-pe) Moduulin II OHJELMA
III moduuli  22.-24.9.2017 (pe-su)  Ohjelma lisätään myöhemmin                                
 
Paikka:
Fysin koulutustila, Nuijamiestentie 5 C, 00400 Helsinki
 
Hinta:
 
I mod:                456 € + alv 24 % (2 pv)
II mod:               456 € + alv 24 % (2 pv)
III mod:             804 € + alv 24 % (3 pv). Laskutus moduuleittain.

Kouluttajat: mm. Seppo Junnila, Jukka Pekka Kouri, Erkki Norja, Jyrki Sihvonen

Järjestäjät:      
Suomen Lääkäreiden Akupunktioyhdistys ry, Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry ja Suomen Fysioterapeutit ry. Koulutuksen tuottaa FYSI-Palvelut ry.

 

HAKU KOULUTUKSEEN:

Voit hakea elokuussa 2017 alkavaan koulutukseen hakulomakkeella, joka löytyy tästä linkistä https://www.webropolsurveys.com/S/2247AD82DB417BA0.par 
 
Pääsykriteerinä on vähintään 2-3 vuoden työkokemus fysioterapeuttina.
 
INFOKIRJE (pdf)

 

KOULUTUKSEN RAKENNE JA KULKU:

Koulutus koostuu 5 lähiopetusmoduulista, joista kukin kestää 2 – 3 päivää, sekä ohjatusta harjoittelusta.
 
Kouluttajat ovat maamme parhaita akupunktuurilääkäreitä, jotka toimivat aktiivisesti Suomen Lääkäreiden Akupunktioyhdistys ry:ssä.
 
Koko koulutuksen laajuus on 15 opintopistettä, ja se koostuu viidestä moduulista (yhteensä 11 lähiopetuspäivää) ja käytännön harjoittelusta, joka raportoidaan pääkouluttajalle.
 
Syksyn 2016 aikana toteutetaan 3 ensimmäistä moduulia (7 lähiopetuspäivää), minkä päätteeksi on tentti. Tentin läpäisseet saavat väliaikaisen todistuksen (voimassa 3 vuotta) moduulien I-III suorittamisesta, ja voivat alkaa ottaa vastaan potilaita omilla työpaikoillaan. Tätä käytännön harjoittelua (noin 200 tuntia) ohjaa pääkouluttaja, professori Seppo YT Junnila.
 
Käytännön harjoittelujakso kestää 1-2 vuotta. Kun vähintään 100 potilaskäyntiä on raportoitu hyväksytysti, opiskelija pääsee moduulille IV, jossa käydään läpi akupunktuurin erityiskysymyksiä sekä teoriassa että käytännössä. Harjoittelu jatkuu edelleen ja noin vuoden kuluttua, 400 uuden raportin jälkeen on peruskoulutukseen kuuluva viimeinen V moduuli, jonka lopuksi opiskelija saa päättötodistuksen 15 opintopisteen laajuisesta koulutuksesta.                                                                                                          

 

Paikka Helsinki, FYSI:n koulutustila
Nuijamiestentie 5 C (katutaso)
Helsinki
00400

Takaisin

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa