header
FYSI KoulutusINFO2018 1112.pdf page 1
 
Kurkista: Fysin kevään 2018 koulutustarjonta koosteena koulutusinfossa!
 
FYSI ry järjestää monipuolista ammatillista täydennyskoulutusta ja yrittäjäkoulutusta. Ammatillinen täydennyskoulutus on suunnattu kaikille sekä yksityisellä että julkisella puolella työskenteleville kuntoutuksen ammattilaisille. Yrittäjäkoulutuksessa keskitytään ajankohtaisiin alaa koskeviin teemoihin ja vahvistetaan yrittäjien osaamista. Lataa koulutusinfo TÄSTÄ
 
Fysin järjestämät täydennyskoulutukset on opintopisteytetty

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry ja Suomen Fysioterapeutit ry ovat jäsentensä toivomuksesta siirtyneet täydennyskoulutusten pisteytykseen vuodesta 2014 lähtien (osa vuoden 2014 koulutuksista pisteytetty). Tätä aikaisemmin suoritettuja koulutuksia ei pisteytetä. Lue lisää


 

 

ota yhteytta

 

SY fysi RGB sininen

 

Hae sivuilta

Koulutuskalenteri

HUOM Kun klikkaat koulutuksen nimeä, pääset kunkin koulutuksen omalle sivulle, josta löytyvät mm. koulutuksen ohjelmat, hinnat ja koulutuskohtaiset ilmoittautumislinkit.

Flat View
Vuosinäkymä
Search
Etsi
Geriatrisen fysioterapian erityisosaajakoulutus, mod I Lataa iCal-tiedostona
 

Ikääntyneiden kuntoutus on tutkitusti tuloksellista. Geriatrisen kuntoutuksen kysyntä kasvaa ja fysioterapeutteja tarvitaan.

Geriatrisen fysioterapian erityisosaajakoulutus on fysioterapeuteille suunnattu koulutuskokonaisuus: 4 moduulia, yhteensä 12 lähiopetuspäivää. Lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäisen opiskelun osuus: ennakkotehtävä ja moduulien välissä suoritettava laajempi kehittämistehtävä. Lähiopetuspäivien aikana suoritetaan myös Dementiatyön passi® ja muistikuntoutusryhmien vetämiseen pätevöittävä Muisku™ -ohjaajakoulutus.

Koulutuksen tavoitteena on päivittää ja syventää fysioterapeutin osaamista ikääntyneiden kuntoutuksessa: luvassa on uusin tieto ja osaaminen huippukouluttajilta.  Koulutus sisältää teorialuentojen lisäksi käytännön harjoittelua.
 
Geriatrinen fysioterapia on haaste ja mahdollisuus fysioterapiayrityksille. Saat koulutuksen aikana myös ohjeita siitä, miten erityisosaamista kannattaa myydä oman kuntasi/kuntayhtymäsi päättäjille. – Ota haaste vastaan ja tule erikoistumaan!

geriatrinen kuva puistonpenkilla 2018

 

Katso Koulutusesite (pdf)

 

Koulutuksen aikataulu ja sisältö:

Moduuli I: 
22.-24.1.2018 (ma-ke) (3 pv)
Teemat: Ikääntyminen, lääkitys, tule-ongelmat, kivun hoito, huimaus ja tasapaino.
 
Moduuli II: 
 14.-16.3.2018 (ke-pe) (3pv)
Teemat: Ravitsemus, potilassiirtojen ergonomia, liikunta ja ikääntyneet, mieli ja psyykkinen vanheneminen, lantionpohjan toimintahäiriöt, psykofyysinen fysioterapia.
 
Moduuli III: 
21.-23.5.2018 (ma-ke) (3 pv)
Teemat: Dementiatyön passi, muistikuntoutusryhmät
 
Moduuli IV:
 13.-15.8.2018 (ma-ke) (3pv)
Teemat: Osteoporoosi, musiikki muistisairaan kuntoutuksessa, muistisairaudet ja parkinsonin tauti, neurologia, affolter-terapia, moniammatillinen yhteistyö.
 
Lisäämme moduulikohtaiset ohjelmat sitä mukaa, kun ne valmistuvat.
 
Koulutuksen laajuus:
6 op, sisältäen lähiopiskelua 96 tuntia (12 pv) sekä itsenäisen opiskelun tehtävät ja työssäoppimisjaksot moduulien välissä.
 
Osallistujat:   
max. 25 fysioterapeuttia
 
Paikka: 
FYSI:n koulutustila, Nuijamiestentie 5 C, 00400 Helsinki
 
Koulutuksen hinta/moduuli:
FYSI:n jäsenetuhinta 765 € + alv 24 % (3 pv). Normaalihinta 825 € + alv 24 % (3 pv). Koulutus laskutetaan moduuleittain. Hinta sisältää lounaat ja kahvitarjoilut sekä opiskelumateriaalit. Koulutukseen osallistuminen edellyttää sitoutumista kaikkiin neljään koulutusmoduuliin.
 
Ilmoittautuminen:
Pyydämme ilmoittautumiset tämän koulutuskohtaisen linkin kautta
 
Lisätiedot:
Puh. 010 279 3300 ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.

Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko

hinnan.

 
Koulutuksen järjestäjä:
Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry yhteistyökumppaninaan Suomen Fysiogeriatria Oy.
 
Koulutuksen tuottaja:
FYSI-Palvelut Oy

 

Paikka Helsinki, FYSI:n koulutustila
Nuijamiestentie 5 C (katutaso)
Helsinki
00400

Takaisin

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa