Fysioterapia2018 1000x120 ban

LPG Banneri 200x80 animaatio

Fennia Fysi banneri 200x80px

Fysioline TYMO

HUR banner 200x80

Mediteam banneri 200x80 Fysi

olkicontrol fysioterapia 2017

Lataa OLKI harjoitusohjelma (iOS)

Lataa OLKI harjoitusohjelma (Andr.)

acute FYSI 200x80px

 fns diarium fysi200x80

fysi2018 salli

 DJO Global Logo Flat Colour 1

physiotools fysi 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jäsenten kirjautuminen 

Fysioterapia 2018: Teemana PÄÄ
20.-21.4.2018, Cumulus Resort Aulanko, Hämeenlinna

 

Ammatillinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma kaikille fysioterapeuteille ja kuntoutusalan ammattilaisille.

 • Fysioterapia 2018 järjestetään Aulangolla Hämeenlinnassa pe-la 20.-21.4.2018
 • Ajankohtaisten luentojen, käytännöllisten workshopien, alan messujen ja iloisen yhdessäolon paikkana Kylpylähotelli Cumulus Resort Aulanko
 • Ympärillä kansallismaisema luonnonsuojelualueineen
 • Aiheina mm.
   • Kuntoutus ja aivojen plastisiteetti
   • Kipu ja fysioterapia
   • Päänsärky ja huimaus
   • Faskiaaliset yhteydet pään ja niskan alueella
   • Leukanivel
   • Aivovammat
   • Stressi, palautuminen ja uni

 

Katso OHJELMA ja ilmoittaudu mukaan!


Lataa KOULUTUSESITE

 

 

#fysioterapia2018

 

Katso kouluttajat

 

fysioterapia 2017 koulutukset

Katso videokooste (kesto 1:44) Fysioterapia 2017 -päivien koulutuksista

Katso Facebook: https://www.facebook.com/events/114614969193865/?fref=ts a

Fysioterapia 2018 -tapahtuman järjestää Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry / FYSI-päivät ja tuottaa FYSI-Palvelut Oy

 
 
 
 

 

 

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa

"Pakko kuulla!"

Lataa
 
 
 Erin Riley Fysioterapia 2018
Erin Riley on fysioterapeutti ja diplomikraniosakraaliterapeutti, joka toimii kansainvälisenä kouluttajana Upledger Instituutissa. Australiassa Evolve Manual Therapy -klinikkaa johtavan Erinin asiakaskunta on monipuolinen, mutta hänen erikoisosaamisenaan ja mielenkiinnonkohteenaan on migreenien ja monimuotoisten päänsärkyjen hoitaminen. Hän on julkaissut aiheesta artikkeleita Massage and Myotherapy Australia –lehdessä.
 
Tiina Parviainen Fysioterapia 2018
 
Tiina Parviainen on aivotutkija, Jyväskylän monitieteisen Aivotutkimuskeskuksen johtaja, yliopistotutkija. Tuo Fysioterapia 2018 –tapahtumaan aivotutkijan näkökulman kuntoutukseen ja mielikuvaharjoitteluun.
mari ravattinen fysioterapia 2018
 
Mari Ravattinen on työfysioterapeutti, jolle ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämen asia. Kouluttautunut NLP- ja mindfulness-ohjaajaksi. Mielenkiinnon kohteena mielen valmentaminen ja työyhteisöjen voimaannuttaminen. TreeniX ja Mielen Melodiat –yrityksissään valmentaa työhyvinvointia, stressinhallintaa, vuorovaikutusta ja myönteisyyttä. Fysioterapiassa ja elämäntapamuutoksessa voidaan hyödyntää paljon ajatuksen ja mielen voimaa.
 
Markku Paatelma Fysioterapia 2018
 
Markku Paatelma on TtT, ft OMT, Tules-fysioterapian erikoisasiantuntija, OMT-koulutuksen perustaja ja kouluttaja Suomessa vuodesta 1984. Kouluttajana fysioterapeuttien tule-suoravastaanotossa vuodesta 2000.

Pekka Anttila Fysioterapia 2018

Pekka Anttila on valmistunut fysioterapeutiksi 1981.Somty ry:n kouluttajana 25 vuotta ja lisäksi viimeiset 12 vuotta vastannut OMT-erikoistuvien ohjauksesta Oulussa. Mukana myös fysioterapeuttien suoravastaanottokoulutuksessa.

Kiki Molander Fysioterapia 2018

Kiki Molander on tanssija sekä tanssin- ja kehonhallinnan opettaja. Tanssia aivovauriokuntoutujien kanssa vuodesta 2012. Mukana Liikettä aivoihin: Tanssi vaikean traumaattisen aivovamman laaja-alaisessa kuntoutuksessa -työryhmässä sekä interventioiden toteutuksessa. ”Tanssikuntoutuksen tavoitteena on parantaa esimerkiksi neurologisista sairauksista kuntoutuvien ihmisten fyysisiä ja psyykkisiä valmiuksia palata kokonaisvaltaiseen elämään - tanssien!”

Helena Maenpaa Fysioterapia 2018

Helena Mäenpää on LT, lastenneurologi. Kuntoutuksen erityispätevyys. Fysioterapia 2018 -tapahtumassa aiheena kehittyvät aivot ja kuntoutuksen mahdollisuudet lasten terapiassa.

minna tornava fysioterapia 2018

Minna Törnävä on erityisesti lantionpohjan kipufysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Hän väitteli lokakuussa 2017 terveystieteiden tohtoriksi aiheenaan naisten ulkosynnytinkipuoireyhtymä, vulvodynia. Minna on pohjoismaisen seksologisen yhdistyksen auktorisoima erityistason seksuaaliterapeutti ja naisten virtsankarkailun Käypä hoito 2017 -työryhmän jäsen.

anu parantainen fysioterapia 2018

Anu Parantainen valmistui fysioterapeutiksi 1983 ja on tehnyt päätyökseen lantionpohjanfysioterapiaa vuodesta 1993. Hän työskentelee lääkäriasemilla Helsingissä ja Turussa. Hän on hoitanut paljon miesten lantionpohjan kipuja ja  eturauhasyöpään liittyviä lantionpohjan toimintahäiriöitä.  Toiminut luennoitsijana ja kouluttajana sekä ollut mukana useissa moniammatillisissa työryhmissä. Fysioterapian lisäksi opiskellut muun muassa tanssi- ja liiketerapiaa, psykofyysistä psykoterapiaa, expressiivistä taideterapiaa, luontoyhteyskouluttamista, uroterapiaa ja seksuaaliterapiaa.

 Ville Artto Fysioterapia 2018

Ville Artto on neurologian erikoislääkäri ja migreenitutkija. Hän työskentelee pääasiallisesti HYKS:ssa, mutta pitää myös yksityisvastaanottoa.  

Niklas Sarkilahti Fysioterapia 2018

Niklas Särkilahti on fysioterapeutti (YAMK) OMT, Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian erikoisasiantuntija. Työskennellyt koko työuran Turussa tuki- ja liikuntaelinfysioterapian parissa. Vuodesta 2014 vastannut Turussa OMT-erikoistuvien koulutuksesta ja käytännön harjoittelun ohjauksesta. Lisäksi kouluttajana mm. suoravastaanottokoulutuksessa.

Carita Nikkari Fysioterapia 2018

Carita Nikkari on valmistunut v.1992 fysioterapeutiksi, ja työura on alusta asti painottunut aikuisneurologiseen kuntoutukseen. Tällä hetkellä hän toimii yrittäjänä Fysio Center Jyväskylä Oy:ssä koordinoiden ja kehittäen vaativan kuntoutuksen avoterapiatoimintaa ja recoveriX-kuntoutusjaksoja. Käytännön terapiatyötä hän tekee edelleen aikuisneurologisten kuntoutujien kanssa. Työparina kulkee  kuntoutuskoira Jekku.

matti vartiainen fysioterapia 2018

Matti Vartiainen on neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti, TtM ja psykologian jatko-opiskelija. Kokemusta erityisesti aivovammakuntoutuksesta; erikoistunut lievien aivovammojen kuntoutukseen ja urheilussa tapahtuneiden aivotärähdysten arviointiin.

petteri koho fysioterapia 2018 net

Petteri Koho on fysioterapeutti, tutkija ja kouluttaja. Kokemusta ORTONissa kroonisten TULE-vaivojen fysioterapiasta ja moniammatillisesta kuntoutuksesta 25 vuoden ajalta. Petteri Koho on väitellyt liikkumisen pelosta v. 2015 ja jatkaa aihepiirin tutkimusta edelleen. Vuoden fysioterapeutti v. 2008. Fysioterapialiiton kipufysioterapian erikoisasiantuntija -nimike 2017, Suomen Kivuntutkimusyhdistyksen puheenjohtaja 2017.

Kristina Laaksonen Fysioterapia 2018

Kristina Laaksonen on neurologian erikoislääkäri ja aivotutkija, joka työskentelee kliinisenä neurologina HUS:n Neurologian klinikassa ja postdoc tutkijana Aalto yliopiston Neurotieteen laitoksella. Hänen väitöstutkimuksensa aiheena oli aivojen muovautuvuus aivoinfarktin jälkeen. Meneillään oleva tutkimus käsittelee aivoinfarktin laukaisemia neurofysiologisia muutoksia aivoissa ja niiden yhteyttä motoriseen toipumiseen. Mekanismien ymmärtäminen auttaa kohdentamaan ja yksilöimään kuntoutusta sekä kehittämään uusia terapiamuotoja.

Mikko Patovirta Fysioterapia 2018

Mikko Patovirta työskentelee fysioterapeuttina Tampereella Bodymindissa mm. kroonistuneiden kipujen sekä erilaisten stressikuormitukseen liittyvien säätelyhäiriöiden parissa. Hän valmistuu keväällä 2018 terveystieteiden maisteriksi. Pro gradu-työhön liittyvä luento ja workshop Fysioterapia 2018 -tapahtumassa tarjoavat uudenlaisia vaihtoehtoja fysioterapiassa toteutettaviksi, aiheina (luento): Krooninen migreeni, kehotietoisuus sekä stressin hallinta sekä (workshop):Stressin aiheuttamia yli- ja alivireystiloja tasapainottavat harjoitteet.

Helena Miranda Fysioterapia 2018

Helena Miranda on lääketieteen tohtori ja työterveyden dosentti, joka on perehtynyt moderniin kivunhoitoon ja kehittää kivunhoitoa Suomessa mm. työterveyshuollossa ja fysioterapiapuolella. Hän on kirjoittanut suositun kivunhallintaoppaan Ota kipu haltuun (Otava 2016) ja jakaa aktiivisesti kiputietoa luennoiden ja sosiaalisen median kautta.

Karita Palomaki Fysioterapia 2018

Karita Palomäki on Helsingissä toimiva psykofyysinen fysioterapeutti ja työnohjaaja. Hänellä on monipuolinen koulutustausta erilaisista kehoa ja mieltä yhdistävistä menetelmistä, joiden tavoitteena on stressin- ja kivunsäätelyyn vaikuttaminen. Karita kirjoitti vuonna 2016 kipupsykologi Juha Siiran kanssa kirjan Kehon viisaat viestit. Vapaaksi kivusta, stressistä ja kuormittavista tunteista (Kirjapaja 2016).

jarmo ahonen fysioterapia 2016 nettiin

Jarmo Ahonen on fysioterapeutti, tietokirjailija, kouluttaja ja Pilates-opettaja. Hän on työskennellyt 30 vuotta Suomen Kansallisbaletin konsultoivana fysioterapeuttina. Lisäksi hän on toiminut Suomen olympiajoukkueen fysioterapeuttina seitsemissä olympialaisissa (1988-2012). Ahonen on julkaissut kymmenkunta fysioterapian ja kehonhallinnan kirjaa Suomessa ja Englannissa. Viimeisin kirja ”Liikkuva ihminen” julkaistiin vuonna 2011 ja sen jälkeen hän käänsi yhdessä Veera Turkin kanssa ”Fascial Stretch Therapy”-kirjan, joka julkaistiin suomenkielellä 2015.

Hannu LUomajoki Fysioterapia 2017 Aulanko net
Hannu Luomajoki FT, ft, OMT, fysioterapian professori. Hannu Luomajoki on alunperin kotoisin Rovaniemeltä, missä hän kävi fysioterapiakoulun ja valmistui 1986. Hän on ollut koko uransa ajan ulkomailla: Saksassa, Australiassa sekä Sveitsissä. Manuaalisen fysioterapian maisteri Adelaidessa Australiassa 1999, filosofian tohtori 2010 Itä-Suomen yliopistosta, dosentuuri Jyväskylän yliopistossa 2016 sekä professorin titteli Zürichin korkeakoulusta 2011. Vuoden fysioterapautti Suomessa 2015; vuoden tutkijapalkinto Sveitsissä 2008. Hannu on Zürichin korkeakoulun TULE fysioterapian maisteriohjleman johtaja vuodesta 2007 ja hän työskentelee myös omassa praktiikassaan. Hannu on julkaissut noin 30 alkuperäisartikkelia, noin 40 muuta julkaisua sekä yli 70 kongressiesitystä kansainvälisesti.

 jukka pekka kouri fysioterapia 2018 net

Jukka Pekka Kouri, fysiatrian erikoislääkäri, kipulääketieteen ja kuntoutuksen erityispätevyys. 

Lili Forsbom Fysioterapia 2018

Maj-Britt ”Lili” Forsbom, fysioterapeutti vuodesta 1977, aikuisneurologista fysioterapiaa vuodesta 1983 alkaen, Bobath-kouluttaja (1978) ja Affolter-terapeutti (2001). Toimii ammatinharjoittajana moniammatillisessa Neurotiimissä Helsingissä.

tuulia luomala fysioterapia 2018

Tuulia Luomala, manipulatiivinen ft, eläinft, pilates-ohjaaja, luennoitsija, veterinary fascial manipulation (R) teacher, tietokirjailija. Työskennellyt fysioterapeuttina ja eläinfysioterapeuttina 17 vuotta hoitaen tuki- ja liikuntaelinongelmistakärsiviä niin vauvasta vaariin kuin kaiken karvaisiin otuksiin.

mika pihlman fysioterapia 2018

Mika Pihlman, manipulatiivinen ft, urheiluft, opettaja, luennoitsija, tietokirjailija. Kokemus kliinisestä hoitotyöstä noin 20 vuoden ajalta. 10 v. FC-Interin fysioterapeuttina ja fyysisenä valmentajana sekä taekwondo-maajoukkueen fyysisenä valmentajana. Viimeisimmät vuodet maailmalla faskioiden ihmeellisessä maailmassa.

 

Päivitämme luennoijatietoja sitä mukaa, kun tiedot vahvistuvat!

 

#fysioterapia2018