header

Jäsenkampanja

FYSI14 jasenesite A4 G.pdf page 1 KANSI nettiin

Jäsenyrittäjänä voit soittaa FYSI:in pienissä ja suurissa mieltäsi askarruttavissa asioissa ja saada jäsenmaksuun sisältyvää, yritystoimintaan ja juridisiin asioihin liittyvää puhelinneuvontaa. Tutustu FYSI - Turvaverkko yrittäjälle -esitteeseen ja liity mukaan!

 

 

Miten ja milloin fysiotera-
peutti voi edistää sinun ja läheistesi terveyttä?
  kansi liite 1 2013
 

 

 Liity jäseneksi

 

ota yhteytta

 

SY fysi RGB sininen

 

Hae sivuilta


Siirry Liity jäseneksi -infoon

FYSI ry:n jäsenetuja

Yrittäjän edunvalvoja

FYSI valvoo ja edistää fysioterapiaa ja kuntoutusta harjoittavien yritysten ja yksityisten ammatinharjoittajien ammatillisia ja lakisääteisiä etuja ja edistää toiminnallaan alan ammattitaitoa ja yleistä arvonantoa. FYSI osallistuu lakeja ja säädöksiä valmisteleviin työryhmiin ja antaa lausuntoja ministeriöille ja eduskunnalle. FYSI:n yli 40 vuoden kokemus takaa luotettavan edunvalvontapalvelun.

Neuvoja ja taustatukea yrittämiseen

FYSI:stä saat vastauksen laitoksesi pyörittämisessä eteen tuleviin pieniin ja suuriin kysymyksiin. Jäsenenä voit soittaa ja kysyä - yhdellä puhelinsoitolla saat maksutta rahanarvoista tietoa ja vältät kalliiksi tulevia virheitä.

Lakineuvonta puhelinsoiton päässä

FYSI:n jäsenyrittäjille myös lainopilliset neuvot ovat puhelinsoiton päässä: Miten lomapalkka maksetaan? Palkkaanko työsuhteeseen vai tarjoanko tilaa ammatinharjoittajalle? Näkemyseroja työntekijän kanssa - miten toimin? FYSI:n toiminnanjohtaja ja asiantuntijajuristi vastaavat. Voit kysyä neuvoja työsuhdeasioissa, potilasvahinkotilanteissa ja muissa yrittäjyyden ongelmatilanteissa.

Potilasasiamiespalvelu käytössäsi

FYSI:n asiantuntijajuristi toimii haluttaessa jäsenyritysten potilasasiamiehenä. Tämä palvelu sisältyy jäsenmaksuun. Jokaisella fysioterapialaitoksella on lain mukaan oltava potilasasiamies, jonka tiedot on ilmoitettava aluehallintovirastoon. Ilmoitus tehdään aluehallintoviraston liitteellä, jonka potilasasiamies allekirjoittaa.

Ammatillista ja yrittäjyyskoulutusta räätälintyönä

FYSI:n järjestämä koulutus on erittäin korkeatasoista ja arvostettua alan täsmäkoulutusta, jolla lisäät ammatillista ja liikkeenjohdollista osaamistasi. FYSI järjestää koulutusta koko yrityksesi henkilökunnalle. Kouluttajiksi hyväksytään ainoastaan alan kotimaisia ja ulkomaisia huippuasiantuntijoita. Koulutus on yrityksellesi verovähennyskelpoinen kuluerä ja siitä saa aina kirjallisen todistuksen. Osaan koulutuksista jäsenet pääsevät normaalihintaa edullisemmalla jäsenhinnalla.

Tapahtumia, tilaisuuksia, messuja ja reissuja

FYSIn jäsenyrittäjänä saat tietoa oman alasi merkittävistä tapahtumista ja messuista. Tutustut kollegoihin, solmit asiakaskontakteja ja pääset esittelemään omaa yritystoimintaasi.

Kansainvälisillä opintomatkoilla oppii uutta

FYSI:n kansainvälisillä opintomatkoilla saat uutta näkökulmaa omaan työhösi. Tutustut eri maiden kuntoutuskäytäntöihin ja saat uusia oivalluksia. Opit uutta fysioterapiasta samalla kun virkistyt!

Kotisivut palvelevat yrittäjää ja asiakasta

FYSI:n kotisivut osoitteessa www.fysi.fi ovat yrittäjän tieto- ja uutispalvelu. Jäsenpalvelusivuilta salasanan takaa löytyvät mm. työsuhde- ja ammatinharjoittajasopimukset sekä muut lomakkeet ja yrittäjätiedotteet. Yleisölle avoimilta sivuilta asiakkaat löytävät paikkakuntakohtaisesta jäsenlaitosluettelosta FYSI:n jäsenyritysten yhteystiedot kotisivulinkkeineen. FYSI:n kotisivuilla voit myös maksutta ilmoittaa avoimista työpaikoista tai kaupata laitteita tai vaikka koko yritystäsi!

Yrittäjätiedote pitää ajan tasalla

FYSI:n jäsenyrittäjänä saat FYSI-Yrittäjäinfo -uutiskirjeen, jossa kerrotaan tärkeät alaa koskevat muutokset, seurataan uutta lainsäädäntöä ja tiedotetaan koulutuksista ja muista tärkeistä asioista ja tapahtumista.

FYSI-lehti

FYSI-lehti on fysioterapian ja kuntoutuksen valtakunnallinen uutislehti, joka postitetaan alan yrityksiin, lääkärikeskuksiin, sairaaloihin, terveyskeskuksiin, apteekkeihin, kirjastoihin, kouluihin ja päättäjille jne. Jäsenyritysten yhteystiedot julkaistaan jokaisen lehden paikkakuntakohtaisessa jäsenyritysluettelossa. Painosmäärä on 8 000 kpl. FYSI-lehti ilmestyy myös verkkolehtenä FYSI:n kotisivuilla osoitteessa www.fysi.fi.

Markkinointimateriaalia

FYSIn jäsenenä voit hankkia FYSI:n painattamaa markkinointimateriaalia. Voit hyödyntää mm. julisteita, lehtiä, tarroja ja lahjakortteja yrityksesi palveluiden markkinoinnissa.

Yhteistyökumppaneiden tarjoamat rahanarvoiset jäsenedut                     

o   Fennian räätälöimä FYSI-turva -vakuutuskokonaisuus.
o   Fitra Oy:n liikunta- ja hyvinvointikirjat jäsenetuhintaan.
o   Hyvinvointia Haikosta jäsenetuhintaan.
o   Hotel Haaga; edut jäsenhintaan.
o   Lindorffin maksumuistutus- ja perintäpalvelut sopimushinnoin.
o   Medanta Mukava toimiva työvaate jäsenetuhintaan.
o   Neste Oil Yrityskortilla edullisempaa tankkausta.
o   Niveltieto -lehden tilaushinnasta 40 %:n alennus.
o   White Dream Center Oy:n lomahuoneistojen vuokrista 20 %:n alennus.

Tarkat tiedot jäseneduista ja siitä, miten ne saa hyötykäyttöön, löytyvät Jäsensivuilta, joille jäsenyritykset kirjautuvat yrityskohtaisilla jäsentunnuksillaan.

Jäsensivut

FYSI ry:n jäsenyrittäjät voivat kirjautua omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla jäsensivuille, joilta löytyy ainoastaan jäsenyrityksille tarkoitettua materiaalia.

Kirjaudu

Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta ja salasanaa, voit tilata ne FYSI ry:ltä Tilaa tunnukset. Tunnukset lähetetään yrityksellesi postitse.
Kirjautumaan jäsensivuillemme pääset etusivulta.

Siirry Liity jäseneksi -infoon

 

 

 

 

 

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa