header
Miten ja milloin fysiotera-
peutti voi edistää sinun ja läheistesi terveyttä?
  kansi liite 1 2013
 

 

 Liity jäseneksi

 

ota yhteytta

 

SY fysi RGB sininen

 

Hae sivuilta

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry on alan yritysten aktiivinen edunvalvoja ja yhteistyöverkko. Fysi vaikuttaa, kouluttaa, neuvoo ja yhdistää. Fysi tiedottaa fysioterapiasta ja kuntoutuksesta alan henkilöstölle, asiakkaille ja päättäjille. Liity joukkoon!

 

Katso FYSI - Turvaverkko yrittäjälle -esite (pdf)

FYSI ry:n jäsenyritykset yhteystietoineen ja kotisivulinkkeineen löytyvät www.fysi.fi -verkkosivujen paikkakunnittaisesta hakemistosta otsikolla ”Etsitkö fysioterapiaa ja kuntoutusta? Hae lähin yritys tästä”. Jäsenluettelo on linkitetty myös kansalaisille fysioterapiasta ja kuntoutuksesta kertovalle, FYSI ry:n ylläpitämälle www.fysioterapia.info -sivustolle. Jäseneksi hyväksytyn yrityksen kaikkien toimipaikkojen tiedot julkaistaan jäsenyritysluettelossa.

 

Jäseneksi liittymisen ehdot

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry:n jäseniksi voivat päästä suomalaiset lääkinnällistä kuntoutusta ja muuta lääkinnällistä hoito- ja tutkimustoimintaa harjoittavat laitokset, joilla on yksityisestä terveydenhuollosta annetun lain (152/90) mukainen, aluehallintoviraston (ent. lääninhallitus) myöntämä toimilupa, sekä itsenäiset ammatinharjoittajat. Jäsenet hyväksyy kirjallisten liittymisanomusten perusteella FYSI ry:n hallitus.

 

Opiskelijajäsenyys

Opiskelijan jäsenmaksu on 34,42 € / vuosi.
Jäsenmaksulla saat
• FYSI-yrittäjäinfon sähköpostiin vähintään kerran kuukaudessa
pääsyn tiettyihin ammatillisiin täydennyskoulutuksiin opiskelijahintaan
lakimiesneuvontapalvelun: käytettävissä opiskelijajäsenen suunnitellessa oman yrityksen perustamista
mahdollisuuksien mukaan töitä FYSIn näyttelyosastoilla alan messuilla
ilmaisen työpaikanhakuilmoituksen www.fysi.fi /työnhakijat –palstalla

Liity opiskelijajäseneksi tai kysy lisää FYSI ry:n järjestösihteeri/AMK-yhteistyövastaavalta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 010 279 3300.

 

Jäsenmaksu 2018

FYSI ry:n jäsenmaksu on porrastettu laitoksen henkilökunnan määrän mukaan (yrittäjät + työntekijät jäsenyrityksessä ja sivutoimipisteissä yhteensä). Jäsenmaksun voi suorittaa yhdessä tai neljässä erässä. Neljässä erässä maksettaessa kuhunkin erälaskuun lisätään 5 euron laskutuslisä.

Jäsenmaksu € / vuosi

  • Yksinyrittäjä (ei työntekijöitä) 313,23 €
  • 2 henkilöä 456,65 €
  • 3 henkilöä ja enemmän: 456,65 € + 40 € / henkilö. Esimerkiksi 7 hengen yrityksen jäsenmaksu lasketaan näin: 456,65 € + (5 x 40 €) eli yhteensä 656,65 €.  Henkilömäärään lasketaan samalla y-tunnuksella olevien toimipisteiden yrityksen työtä tekevät yrittäjät sekä henkilökunta kokoaikaisiksi työntekijöiksi laskettuna. Esim. 2 puolipäiväistä työntekijää lasketaan yhdeksi kokopäiväiseksi.

 

Linkki netissä täytettävään jäsenhakulomakkeeseen

https://fysi.crmieportal.com/public/events/156442

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa