header
Miten ja milloin fysiotera-
peutti voi edistää sinun ja läheistesi terveyttä?
  kansi liite 1 2013
 

 

 Liity jäseneksi

 

ota yhteytta

 

SY fysi RGB sininen

 

Hae sivuilta

Jäsenten kirjautuminenfysi 20160607 2575

- MEDIATIEDOTE 13.10.2016 -

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry on julkaissut ikkunan fysioterapian maailmaan: www.fysioterapia.info -sivusto kertoo kansalaiselle fysioterapiasta ja kuntoutuksesta

Kansalaiset ovat yhä kiinnostuneempia omasta terveydestään ja kunnostaan. Terveystietoa janotaan. Oman ja läheisten toimintakyvyn ylläpitoa arvostetaan, mutta monen tilannetta varjostavat tuki- ja liikuntaelinongelmat, kivut, säryt ja huimaus.

Miten liikkua turvallisesti? Mistä tietoa, tukea ja apua silloin, kun sairaus, vamma tai kipu aiheuttaa liikkumiselle ja arjen toiminnoille haasteita? Tänään avattu fysioterapia.info -sivusto antaa kansalaisille selkokielistä, luotettavaa asiantuntijatietoa ja rohkaisee hakemaan apua jakamalla muiden fysioterapia-asiakkaiden kokemuksia. Sivuston asiantuntijalääkärinä toimii fysiatrian erikoislääkäri Jukka Pekka Kouri.

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, jonka ydinosaamiseen kuuluu ihmisen liikkumis- ja toimintakyvyn tukeminen.

Sote-uudistustyön tavoite on kansalaisten terveyserojen kaventaminen.  Miten palvelujen saatavuutta ja vaikuttavuutta parannetaan? Miten luodaan sujuvat palvelut ja hoitoketjut niin, että ihmiset pysyvät työ- ja toimintakykyisinä? Tavoitteena on myös, että ihmiset entistä enemmän ottavat itse vastuuta omasta terveydestään.

fysioterapia.info –sivusto on eri puolilla Suomea toimivien fysioterapia-alan pienten lähipalveluyritysten kädenojennus kansalaisille.

- Fysioterapia- ja kuntoutusalan pienet yritykset muodostavat valmiin lähipalvelujen verkoston, joka on valmis palvelemaan ihmisiä entistäkin laajemmin sote-uudistukseen liittyvän asiakkaan valinnanvapauden myötä. Haluamme osaltamme olla mukana auttamassa ihmisiä huolehtimaan itsestään ja läheisistään tarjoamalla selkokielistä, ammattilaisten laatimaa tietoa ja vertaiskokemuksia fysioterapia.info –sivuston kautta, toteaa toiminnanjohtaja Leila Salonen FYSI ry:stä.

Tervetuloa fysioterapian maailmaan (pdf)

 

HUOM: Sivuston osoiterivi näyttää vielä jonkin aikaa dev-alkua, mutta päivittyy pian oikeaan muotoon. Osoite www.fysioterapia.info vie jo sivustolle.

_______________________________________________________________________

 

 

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa