header
Miten ja milloin fysiotera-
peutti voi edistää sinun ja läheistesi terveyttä?
  kansi liite 1 2013
 

 

 Liity jäseneksi

Hae sivuilta

Jäsenten kirjautuminen- 30.1.2014 -

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry ja Suomen Fysioterapeutit ry siirtyvät täydennyskoulutusten pisteytykseen vaiheittain vuoden 2014 aikana. Pisteytykseen pyritään siirtymään pääosin kaikkien ammatillisten täydennyskoulutusten ja yrittäjäkoulutusten osalta. Pisteytyksen tarkoituksena on lisätä täydennyskoulutusten vertailukelpoisuutta suhteessa muihin täydennyskoulutusta järjestäviin tahoihin ja vastata jäsenten toiveeseen koulutusten pisteytyksestä.

Opintopiste (lyhenne op) on opiskelun laajuuden mitta, ja yksi opintopiste vastaa noin 27 tunnin työpanosta.  Pisteytykseen siirtymisen yhteydessä opintolaajuudet määritellään koulutuskohtaisesti uudelleen sekä arvioidaan lähiopiskelun ja itsenäisen opiskelun määrä suhteessa koulutuksen kokonaislaajuuteen. Pisteytys koskee v. 2014 alkaneita/alkavia koulutuksia, aikaisemmin suoritettuja koulutuksia ei pisteytetä.

Maaliskuussa ilmestyvissä FYSI- ja Fysioterapia -lehdissä tiedotamme asiasta tarkemmin. Pisteytystä koskeviin kysymyksiin vastaavat FYSI ry:n koulutuksiin liittyen Katja Tonteri p. 040 551 4386 tai Mari Visakko p. 0400 737 256, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  ja Suomen Fysioterapeuttien koulutuksien osalta Kirsi Markkola p. 09 5422 7547, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

_______________________________________________________________________

 

Uutisikkuna: Fysioterapia ja kuntoutus mediassa